ADAPALAS OTEL EMİTT 2015 TURİZM VE SEYAHAT FUARINDA

ADAPALAS OTEL EMİTT 2015 TURİZM VE SEYAHAT FUARINDA

Dünya’nın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip olan  EMITT Fuar’ı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın  büyük katkılarıyla WTM-Londra, ITB-Berlin, MITT-Moskova, Philoxenia-Selanik  ve BTL-Lizbon fuarlarında  yer alarak  önümüzdeki yıllarda ilk üçe girmeyi hedeflediğini bir kez daha  Dünya Turizm fuarlarında duyurmuş oldu.

Önümüzdeki yıl 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde 19.kez düzenlenecek olan EMITT Turizm Fuarı‘nın tanıtım çalışmalarına hızla devam eden Ekin Fuar Direktörü Hacer Aydın ve ekip arkadaşları  katılmış oldukları bu  fuarlarda EMITT Turizm Fuarı’nın tanıtımını en güzel şekilde yaparak gelecek yıla 70’in üzerinde ülkenin katılımını sağlayarak yeni  bir rekora imza atmayı hedefliyor.

Fuarların turizm  profesyonellerinin yanı sıra sektör ile ilişkili kesimler için önemli bir buluşma alanı haline geldiğini dile getiren Ekin Fuar Direktörü Hacer Aydın Emitt fuarına yurtdışından olan ilginin büyük olmasından oldukça menmnun olduklarını bunun arkasında Türkiye’nin konumu itibariyle çok çeşitli turizm olanaklarına imkan sağlaması ve sürekli kendini geliştiren bir sektör olmasının büyük payı olduğunu  bu anlamda da Emitt fuarının çok önemli bir işlev gördüğünü ve bundan sonra da Dünya turizm fuarları ile buluşmaya devam edeceklerini dile getirdi. Geçtiğimiz yıllara nazaran katılımcıların çok daha erkenden EMITT 2015 fuarı için yerlerini almaya başladılarını ifade eden Hacer Aydın, ilginin bu kadar yüksek olmasından son derece memnun olduklarını, önümüzdeki yıllar da EMITT’i Türk turizmine layık bir şekilde düzenleyebilmek için son sürat çalışmaya devam ettiklerini  ifade etti.

Kaynak: http://www.emittistanbul.com/